søndag 17. januar 2010

Det begynner å ligne et hus

På fredag ettermiddag var det ekstra spennende å komme hjem fra jobb. Denne dagen hadde nemlig takstolene blitt heist opp på reisverket med kran.

Så da vi kom gående på veien, kunne vi plutselig se omrisset av et helt hus på byggeplassen.

"Nå har vi fått opp dokkestua", sa snekkeren ironisk da vi kom helt frem. For det så plutselig ganske massivt ut, det som skal bli huset vårt om et halvtårs tid, da vi stod og så opp mot taket.

Blir spennende å se hvilke oppgaver snekkerne gyver løs på, etter at de siste takstolene har blitt spredt utover... Men nå begynner vi i hvert fall å bli temmelig overbevist om at det faktisk blir et nytt hus på oss om noen måneder.
Nå kan man virkelig begynne å danne seg et inntrykk av hvordan huset kommer til å se ut fra veien. Det ser ikke så verst ut, eller..?

Denne "ustikkeren" på baksiden av huset skal bli hybel. Her har ikke takstolene blitt spredt utover ennå. Regner med at det blir gjort i morgen (mandag).

Slik ser huset ut fra siden nå. Her mangler også noen av takstolene foreløpig.

Fotografen har våget seg opp på stillaset før å få et bilde fra det som etterhvert blir annenetasjen.
Det er spennende å gå rundt i det som etter hvert skal bli den nye stua, kjøkkenet, vaskerommet osv. Her står jeg foran der hallen og trappa skal være.
Gårdshunden er fortsatt ivrig inspektør, men vi er litt usikre på om hun helt skjønner hvorfor vi synes det er så spennende å gå rundt mellom disse plankebitene...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar